Startlinken.nl

Nieuws | Internet


'Operationeel directeur Twitter in de race voor CEO-functie fintechbedrijf'

Anthony Noto, de operationeel directeur van Twitter, zou mogelijk vertrekken naar fintechbedrijf Social Finance (SoFi). Daar algemeen directeur zou hij kunnen worden.

CEO Apple waarschuwt voor sociale media

Apple-CEO Tim Cook gelooft niet in het overmatig gebruik van technologie en waarschuwt voor sociale media.

Schade op website verzekeraar Interpolis niet te melden door storing

Klanten van verzekeringsmaatschappij Interpolis kunnen schade die ze willen claimen zaterdag niet in alle gevallen online melden. De website kampt met een storing.

Twitter toonde 677.775 mensen Russische propaganda bij verkiezingen VS

In aanloop naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 zijn 677.775 Amerikanen blootgesteld aan propaganda van ruim 50.000 geautomatiseerde Russische accounts.

Podcast: Waarom maakt Apple oude iPhones langzamer?

In de podcast De week van NUtech bespreekt de techredactie van NU.nl het belangrijkste technieuws van de afgelopen week. Met deze week de door Apple vertraagde iPhones en kartonnen knutselwerken van Nintendo.

'Betalingsbedrijf Adyen treft voorbereidingen beursgang'

Het Nederlandse betalingsbedrijf Adyen treft voorbereidingen voor een beursgang. Volgens bronnen aan persbureau Bloomberg wil Adyen de banken JPMorgan Chase en Goldman Sachs inhuren om de beursgang te begeleiden.

Facebook gaat betrouwbare media hoger in nieuwsfeed plaatsen

Facebook gaat betrouwbare nieuwsmedia voortaan hoger in de nieuwsfeed plaatsen. Media die door gebruikers als niet betrouwbaar worden beschouwd, komen lager op de pagina.

YouTube's 'Intelligence Desk' moet ongepaste content sneller ontdekken

YouTube is een nieuw team aan het opzetten dat ongepaste content op het eigen platform sneller moet ontdekken. Het team heet de Intelligence Desk.

Creditcardgegevens van 40.000 OnePlus-klanten mogelijk gestolen bij hack

De creditcardgegevens van 40.000 OnePlus-klanten zijn mogelijk buitgemaakt bij een hack.

Streamingsite PubFilm moet filmindustrie bijna 20 miljoen dollar betalen

Een rechtbank in New York heeft bepaald dat de illegale streamingsite PubFilm 19,8 miljoen dollar moet betalen aan de Amerikaanse belangenorganisatie MPAA.

Advertentie