Startlinken.nl

Nieuws | Auto


Aston Martin geeft beelden vrij van Vanquish Zagato Shooting Brake

Aston Martin heeft nieuw beeld vrijgegeven van de exclusieve Vanquish Zagato Shooting Brake.

EU-inspecteurs vallen ook binnen bij Volkswagen en Daimler

Inspecteurs van de Europese Commissie zijn maandag binnengevallen bij Volkswagen, Audi en Daimler.

Volkswagen haalt mijlpaal van 150 miljoen exemplaren

Volkswagen heeft een mijlpaal bereikt van 150 miljoen afgeleverde voertuigen. Het jubileummodel, een Golf GTE, is onlangs op kenteken gezet voor een klant in Noorwegen.

'Franse justitie onderzoekt Fiat Chrysler vanwege hinderen onderzoek'

De Franse justitie onderzoekt automaker Fiat Chrysler vanwege het mogelijk hinderen van een onderzoek naar sjoemeldiesels. 

Grote schade aan unieke sportwagens in Groot-Brittanniƫ

Afgelopen weekend is er in Groot-BrittanniĆ« een McLaren P1 in brand gevlogen. Het model, waarvan er slechts 375 geproduceerd zijn, kende in Nederland een prijskaartje van 1.111.617 euro. Ook een Pagani Zonda reed schade. 

Porsche lanceert 911 Carrera T

Porsche voegt met de 911 Carrera T een nieuwe variant aan het 911-gamma toe, een hommage aan de 911 T van eind jaren zestig.

'Tesla gaat fabriek bouwen in China'

Maker van elektrische auto's Tesla lijkt definitief auto's in China te gaan maken. Volgens The Wall Street Journal is het Amerikaanse bedrijf dicht bij een overeenkomst om een fabriek te bouwen in de zogenoemde vrije handelszone van Shanghai.

Politie schaft Audi A6 aan voor achtervolgingen

De Audi A6 3.0 liter turbodiesel is de nieuwste aanwinst van de politie. De wagen moet ervoor zorgen dat agenten bij achtervolgingen meer successen boeken.

Sportautobouwer Lotus komt met nieuwe variant op Elise

Regelmatig voegt de Britse sportautobouwer Lotus een nieuwe variatie op een bekend thema aan zijn portfolio toe. De Elise is nu als Cup 260 gepresenteerd.

Audi presenteert nieuwe A7

Na de geheel nieuwe Audi A8 presenteert Audi de tweede generatie van de A7. De auto is volledig nieuw en beschikt over veel technieken en functies van de grotere A8.

Advertentie